Home - Dames en meisjes - Dames willen revanche op Cornwall
Sean Trouw - National Coach

Dames willen revanche op Cornwall

Na de nederlaag in de eerste van de zes wedstrijden in het Royal London One Day kampioenschap tegen Cornwall, is het Nederlands damesteam op zoek naar revanche. Komende zondag 20 mei speelt de ploeg in het zeer zuidelijk gelegen Falmouth opnieuw tegen de Cornwall-dames. Op het spel staat in principe de eerste plaats van de derde divisie, poule B. Die geeft recht op een promotiewedstrijd in het laatste weekend van augustus. Van de andere twee tegenstanders, Dorset en Wiltshire, zou dan volgende week (27 en 28 mei) ook gewonnen moeten worden.
De selectie is ook voor deze derde trip op enkele plaatsen gewijzigd.  Zo zijn wicketkeeper Babette de Leede en legspinner Silver Siegers weer terug. Coach Sean Trouw (foto) neemt dit keer de volgende speelsters, die door het vroege vertrek in de middag naar Exeter niet in de T20-competitie kunnen spelen, mee:

Heather Siegers (capt, R&W/UK), Robine Rijke (Quick Hg), Juliët Post (VCC), Esther Corder (Quick Hg), Silver Siegers (R&W), Caroline de Lange (Quick H), Lisa Klokgieters (Hermes DVS), Nayla Groenendijk (MOP), Jolien van Vliet (Kampong), Babette de Leede (VCC), Annemijn Thomson (Quick H), Cher van Slobbe (VCC), Caroline de Fouw (VCC). Begeleiding: Sean Trouw (coach), Sebastian Archbold.

Comments via Facebook

comments

Check Also

Uitspraak Tuchtcommissie

Het bestuur van de KNCB heeft kennisgenomen van de beslissingen van de Tuchtcommissie in de …

Kandidaten finale The Cricket Challenge bekend

Na zes zonovergoten regionale voorronden, hebben twaalf scholen zich geplaatst voor de landelijke finale van …

Zege Ierland en een tie in Tri Series / Win Ireland and a tie in Tri Series

De twee duels tussen Ierland en Schotland in de T20I Tri Series eindigden in respectievelijk …

Umpire Rizwan Akram op Lord’s

Umpire Rizwan Akram is aangesteld voor de T20 Tri Series met Nederland, Nepal en de …