Home - Club Nieuws - Flamingo’s damesleden welkom!

Flamingo’s damesleden welkom!

Na een bestaan van bijna 100 jaar zonder damesleden heeft Cricket Touring Club de Flamingo’s in 2017 besloten dat dit nu lang genoeg geduurd heeft en dat het – in dit genderneutrale tijdperk – de hoogste tijd is dat dames zich aansluiten. En zo geschiedde: een Damescommissie werd in het leven geroepen en eind februari 2018 hebben de eerste damesleden zich gemeld! De teller staat na één maand op ruim 20 nieuwe leden, die nog wat onwennig op één been staan in dit gezelschap, maar zeer enthousiast zijn over deze ontwikkeling! Het idee dat op deze manier het dames- en meisjescricket een impuls krijgt, spreekt de nieuwe damesleden met name aan. Uiteraard bestaat daarnaast de wens om elkaar (weer) te zien bij een cricketwedstrijd of een ander evenement én de mogelijkheid om met dit gezelschap op tour te gaan.

De Flamingo Damescommissie heeft haar best gedaan om alle mogelijk geïnteresseerde dames te benaderen, maar is hierin zeker nog niet helemaal geslaagd. Vandaar deze oproep: ben je dame, (oud-) cricketinternational, (oud-) speelster uit de Hoofdklasse of anderszins een aantoonbare ambassadeur van het meisjes- en damescricket in Nederland, én lijkt het jou ook leuk om je bij de damesleden van de Flamingo’s aan te sluiten, stuur dan een e-mail naar dames@ctcdeflamingos.nl en je ontvangt nadere info. Heb je vragen, dan kun je uiteraard ook dit e-mailadres gebruiken. We horen graag van je!

Comments via Facebook

comments

Check Also

Nederland rest strijd om plaats zeven / Netherlands play off for seventh place

In de kruisfinale voor de plaatsen vijf tot en met acht in de ICC WT20 …

Verrassende koploper Bedrijfscricketcompetitie / Surprise no. 1 Corporate cricket league

Halverwege het cricketseizoen kent de bedrijfscricketcompetitie een verrassende koploper. Infosys, het team van het grote …

Nederland verliest ook laatste groepsduel / Netherlands lose last group match

Het Nederlands damesteam heeft ook haar derde en laatste groepswedstrijd in het WK T20 kwalificatietoernooi …

Continental T20 prooi voor Nederland A

Het jaarlijkse Europees Continental T20 kampioenschap in Schiedam op 29 en 30 juni is gewonnen …