Home - Jeugd - Nog volop finale spanning bij de jeugd

Nog volop finale spanning bij de jeugd

Pak je agenda, plan je route en kom kijken naar de toekomst van Nederland! Op zondag 3 september zijn de finales van de U11 en U15 én de kruisfinales van de U17.

De U17-finale is een week later op 10 september. De U13 speelt op 3 september de laatste wedstrijd in de winnaarspoule. Vooral VCC’ers krijgen het druk om hun jonge talenten te volgen, want de Voorburgers zijn in alle leeftijdscategorieën te vinden.

Op 3 september spelen ACC en VCC om het U11 landskampioenschap op ACC (aanvang 10.00 uur). Al eerder stonden de teams tegen elkaar in het NK U11 in juli. Toen won VCC. ACC zal zeker revanche willen nemen. In beide teams spelen een paar van de jongste Dutch Lions. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden!

In de U13 spelen de bovenste 3 teams van de twee gevorderden poules een tweede fase om het landskampioenschap. Op 3 september is de laatste ronde. Het is daar super spannend. Excelsior en Bloemendaal halen eerst nog een verregende wedstrijd in op 31 augustus. ACC gaat aan kop met zes punten uit drie wedstrijden, maar Excelsior en Bloemendaal halen natuurlijk niet voor niets hun verregende wedstrijd in. Zij zitten met vijf punten ACC vlak op de hielen.

Ook de U15 finale VCC- HCC is op 3 september. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Bloemendaal (aanvang 10.00 uur). De runners-up Kampong en Sparta spelen tegelijkertijd op Bloemendaal om de derde plaats, en om het seizoen gezamenlijk af te sluiten.

Op 3 september zijn de kruisfinales in de U17 tussen VCC – VRA en Hermes – HCC. De winnaars van deze ronde spelen op 10 september om het U17 landskampioenschap, de verliezers om de plaatsen 3 en 4. Ook de U17 sluit het seizoen dus gezamenlijk af. Beide wedstrijden vinden plaats op Bloemendaal (aanvang 10.00 uur).

De finales van de U11, U15 en U17 staan onder begeleiding van bondsumpires.

De KNCB dankt Bloemendaal voor de geboden gastvrijheid voor de finaledagen voor de U15 en U17.

N.B. Bloemendaal krijgt het wel heel druk tijdens de lunch op 3  en 10 september. Een helpend handje van de ouders van de spelers wordt daarom zeer op prijs gesteld!

 

 

 

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Selectie I-Cup tegen Namibië bekend

Bas de Leede en Scott Edwards zijn de twee nieuwe namen in de selectie voor …

David Woutersen verlaat KNCB

Na ruim acht jaar dienstverband bij de KNCB heeft David Woutersen besloten de cricketbond te …

Cricket NL # 17 is uit!

Comments via Facebook comments

Doe mee met het Kampong Sinterklaas Indoortoernooi

Kampong organiseert in Sportcentrum Galgenwaard in Utrecht het eerste Sinterklaas Indoortoernooi voor trippel-trappelende U12 en …