Home - Laatste nieuws - Pro Series in evenwicht

Pro Series in evenwicht

De twee Pro Series wedstrijden tussen de Seafarers en de Hurricanes op woensdag 23 en donderdag 24 mei leverden voor beide teams een zege op. De twee duels vonden plaats op VRA.

Aanvoerder Pieter Seelaar van de Seafarers had woensdag de toss gewonnen en ging met zijn ploeg batten. Dat lukte wonderwel, maar niet voordat er een kort oponthoud was vanwege wat regen. Tobias Visée (82), Wesley Barresi (66), Boris Gorlee (30*) en Liam Scammell (30) plus 27 van Seelaar zelf zorgden voor 259/6.  Fred Klaassen was succesvol met 2-38/10. Daar kon Seafarers niet tegenop, het eindigde op 176 a.o. in 44.5 overs (Ben Cooper 54, Vikram Singh 45, Edwards 31). Seelaar en Barresi waren de wicketnemers met ieder drie wickets.

Donderdag kon er wel om 11.00 uur worden begonnen. Het Hurricanes-team startte dit keer aan bat en produceerde 235 runs door bijdragen van vooral Sikander Zulfiqar (72) en Bryce Street (71*). Ze kwamen samen tot een partnership van 108 voor het vierde wicket. Gijs Kroesen zorgde voor het wicket van Zulfiqar, die werd uitgevangen door Kroesen’s Excelsior teamgenoot Rens van Troost. Dit keer bleef de batting van de Hurricanes achter, 127 a.o. (Musa Nadeem 34, Hidde Overdijk 3-30/7.5) en dus ging de overwinning naar de Seafarers.

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Uitspraak Tuchtcommissie

Het bestuur van de KNCB heeft kennisgenomen van de beslissingen van de Tuchtcommissie in de …

Kandidaten finale The Cricket Challenge bekend

Na zes zonovergoten regionale voorronden, hebben twaalf scholen zich geplaatst voor de landelijke finale van …

Zege Ierland en een tie in Tri Series / Win Ireland and a tie in Tri Series

De twee duels tussen Ierland en Schotland in de T20I Tri Series eindigden in respectievelijk …

Umpire Rizwan Akram op Lord’s

Umpire Rizwan Akram is aangesteld voor de T20 Tri Series met Nederland, Nepal en de …