Home - Laatste nieuws - Pro Series in evenwicht

Pro Series in evenwicht

De twee Pro Series wedstrijden tussen de Seafarers en de Hurricanes op woensdag 23 en donderdag 24 mei leverden voor beide teams een zege op. De twee duels vonden plaats op VRA.

Aanvoerder Pieter Seelaar van de Seafarers had woensdag de toss gewonnen en ging met zijn ploeg batten. Dat lukte wonderwel, maar niet voordat er een kort oponthoud was vanwege wat regen. Tobias Visée (82), Wesley Barresi (66), Boris Gorlee (30*) en Liam Scammell (30) plus 27 van Seelaar zelf zorgden voor 259/6.  Fred Klaassen was succesvol met 2-38/10. Daar kon Seafarers niet tegenop, het eindigde op 176 a.o. in 44.5 overs (Ben Cooper 54, Vikram Singh 45, Edwards 31). Seelaar en Barresi waren de wicketnemers met ieder drie wickets.

Donderdag kon er wel om 11.00 uur worden begonnen. Het Hurricanes-team startte dit keer aan bat en produceerde 235 runs door bijdragen van vooral Sikander Zulfiqar (72) en Bryce Street (71*). Ze kwamen samen tot een partnership van 108 voor het vierde wicket. Gijs Kroesen zorgde voor het wicket van Zulfiqar, die werd uitgevangen door Kroesen’s Excelsior teamgenoot Rens van Troost. Dit keer bleef de batting van de Hurricanes achter, 127 a.o. (Musa Nadeem 34, Hidde Overdijk 3-30/7.5) en dus ging de overwinning naar de Seafarers.

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Prachtige tweede plaats Dutch Lions U12

De Dutch Lions U12 heeft een uitstekende prestatie geleverd door op het sterk bezette festival …

VOC landskampioen!

VOC heeft afgelopen zondag 12 augustus de landstitel in de KNCB cricketcompetitie veroverd. De kans …

DL U13 biedt goed weerstand tegen sterke opponenten

In een week met prachtig weer en hoge temperaturen van tussen de 32 en 39 …

Leerzame tour Lionesses U15

De U15 Dutch Lionesses hebben een leerzame tour gehad naar Malvern College in Engeland. Het …