Home - Oranje - Dutch Lions - Selectie U17 voor WK kwalificatietoernooi

Selectie U17 voor WK kwalificatietoernooi

Na een uitgebreid selectieproces zijn er veertien spelers geselecteerd voor het Nederlands U17-team dat deelneemt aan het World Cup U19 kwalificatietoernooi in divisie 2. Dit evenement vindt van 22 tot en met 30 juli plaats in Nederland. Ook zijn er vier reservespelers aangewezen. Er is een uitgebreid voorbereidingsprogramma samengesteld met trainingen, clinics van Gary Kirsten en de nodige oefenwedstrijden.

De selectie bestaat uit: Jim Dukker (ACC), Bas de Leede (VCC), Remco van der Giessen (VCC), Safraaz Sardha (R&W), Sean Walsh (ACC), Alyan Razzagi (VCC), Olivier Elenbaas (Hermes DVS), Luuk Kroesen (Excelsior’20), Nehaan Gigani (VCC),  Boris Gorlee (HCC), Philippe Boissevain (HCC), Navjit Singh (HBS), Sebastiaan van Lent (VOC) en Remko Saraber (Kampong).
Reserves: Ratha Alphonse (Kampong), Felix Vecchi (HCC), Floris de Lange (VCC), Salman Mirza (VRA).

De andere deelnemende landen zijn Denemarken, Guernsey en Italië. De zes wedstrijden worden  gespeeld op de velden van Kampong, Excelsior’20 en VOC.

Trainingsprogramma op VRA
Vanaf maandag 27 juni zijn er graswicket trainingen op VRA.

Gary Kirsten Flamingo coaching clinic op VRA
Van 18-20 juli komt oud-international van Zuid-Afrika Gary Kirsten op uitnodiging van de Flamingo’s naar Nederland voor een coaching clinic. Kirsten wordt gezien als een van de beste coaches in de wereld en zal drie dagen met de groep werken.

Wedstrijden tegen Denemarken U19 & U17
Van 12-14 juli zijn er drie oefenwedstrijden tegen het Deense U19-team op Salland. De samenstelling van de teams die gaan spelen is een mix  van U17- en U19-spelers. Tevens is er op  21 juli een oefenwedstrijd tegen Denemarken U17, eveneens op Salland CC.

Comments via Facebook

comments

Check Also

Nederland rest strijd om plaats zeven / Netherlands play off for seventh place

In de kruisfinale voor de plaatsen vijf tot en met acht in de ICC WT20 …

Verrassende koploper Bedrijfscricketcompetitie / Surprise no. 1 Corporate cricket league

Halverwege het cricketseizoen kent de bedrijfscricketcompetitie een verrassende koploper. Infosys, het team van het grote …

Nederland verliest ook laatste groepsduel / Netherlands lose last group match

Het Nederlands damesteam heeft ook haar derde en laatste groepswedstrijd in het WK T20 kwalificatietoernooi …

Continental T20 prooi voor Nederland A

Het jaarlijkse Europees Continental T20 kampioenschap in Schiedam op 29 en 30 juni is gewonnen …