Home - Sponsoring

Sponsoring

Samen op de drempel van de wereldtop

Het Nederlandse cricket biedt sponsors een unieke kans om zich te associëren met een bijzondere sport met internationale allure en met het merk KNCB, een koninklijke sportbond van de Nederlandse sportfederatie NOC*NSF. Dankzij het internationale platform van cricket, kunnen sponsors hun merk en bedrijfsmissie versterken.

De mogelijkheden voor het Nederlands cricket zijn momenteel optimaal. Nederland maakt na de recente successen in de World Cricket League, grote kans toe te treden tot de top 13 cricketlanden in de wereld. Het kwalificatietoernooi voor het WK in 2018 ligt binnen handbereik. Aansluiting bij de top 13 cricketlanden zal een mijlpaal in de geschiedenis van de KNCB zijn.

Voor het Nederlandse cricket betekent aansluiting direct toegang tot een miljoenen publiek. Cricket is immers de tweede sport ter wereld. De grootste doelgroep bevindt zich in Azië (India, Pakistan, Sri Lanka). Daarom heeft de KNCB de ambitie cricket in Nederland verder te verstevigen. Om dat voor elkaar te krijgen, wil de KNCB samenwerken met een aantal sterke partners. Als partner van de KNCB zijn er veel mogelijkheden voor sponsors. Wat de keuze ook zal zijn, de KNCB wil de grenzen voor cricket en zijn partners verleggen en de passie voor die bijzondere sport delen. Klik op de onderstaande sponsorbrochure voor meer informatie.

Wilt u de sponsorbrochure in print ontvangen? Stuur dan een mail naar het KNCB bondsbureau, Marike Dickmann, marike.dickmann@kncb.nl.

KNCB sponsorpropositie