Home - Club Nieuws - Stemmen voor het Cricket Gala!

Stemmen voor het Cricket Gala!

De KNCB Cricket Gala Commissie heeft de nominaties over het jaar 2017 voor het KNCB Cricket Gala, dat op zondagmiddag 26 november in ‘De Remise’ te Den Haag wordt gehouden, bekendgemaakt. Presentator bij het Gala dit jaar is opnieuw John van Vliet.

Per categorie zijn drie nominaties gedaan uit de voordrachten die bij de KNCB waren binnengekomen. Vijftien verenigingen deden een of meerdere voordrachten in de 15 categorieën; opvallend was dat dit jaar meerdere verenigingen ook personen of onderwerpen voordroegen die met andere verenigingen te maken hebben. In de categorie ‘Cricketgemeente van het jaar’ is opnieuw Schiedam genomineerd, met daarnaast Haarlem en Amsterdam.

Tijdens het Gala zal ook de SGS Fair Play Trophy worden uitgereikt door SGS-voorzitter Duco Ohm, en zullen de jaarlijkse jeugd- en damesprijzen worden uitgereikt.

Vanaf vandaag (woensdag 15 november) kan er een volle week lang door het Nederlandse (cricket)publiek worden gestemd. De stemming van de Gala Commissie telt voor 25% mee, die van het Nederlandse publiek voor 75%.

Via de volgende link kunt u stemmen, én een korte profielschets van de genomineerden bekijken; dan weet u waarom zij zijn genomineerd!

Nominaties en stemmen!

Comments via Facebook

comments

Check Also

ICC: interview Peter Borren

In de aanloop naar het WK kwalificatietoernooi voor de mannen in Zimbabwe publiceert de ICC …

Jaarlijks Dames Indoortoernooi

Het jaarlijkse damesindoortoernooi komt er weer aan. Het is bedoeld voor 17+ speelsters, maar talentvolle …

Specialistentraining jeugd in voorjaarsvakantie

Wil je iets nieuws leren, of jezelf verbeteren, in de cricketsport? Na de succesvolle specialistentrainingen …

Nog twee teams voor WCQ 2018

Na drie ronden in de tweede divisie van de World Cricket League bezet Canada met …