Home - Club Nieuws - Stemmen voor het Cricket Gala!

Stemmen voor het Cricket Gala!

De KNCB Cricket Gala Commissie heeft de nominaties over het jaar 2017 voor het KNCB Cricket Gala, dat op zondagmiddag 26 november in ‘De Remise’ te Den Haag wordt gehouden, bekendgemaakt. Presentator bij het Gala dit jaar is opnieuw John van Vliet.

Per categorie zijn drie nominaties gedaan uit de voordrachten die bij de KNCB waren binnengekomen. Vijftien verenigingen deden een of meerdere voordrachten in de 15 categorieën; opvallend was dat dit jaar meerdere verenigingen ook personen of onderwerpen voordroegen die met andere verenigingen te maken hebben. In de categorie ‘Cricketgemeente van het jaar’ is opnieuw Schiedam genomineerd, met daarnaast Haarlem en Amsterdam.

Tijdens het Gala zal ook de SGS Fair Play Trophy worden uitgereikt door SGS-voorzitter Duco Ohm, en zullen de jaarlijkse jeugd- en damesprijzen worden uitgereikt.

Vanaf vandaag (woensdag 15 november) kan er een volle week lang door het Nederlandse (cricket)publiek worden gestemd. De stemming van de Gala Commissie telt voor 25% mee, die van het Nederlandse publiek voor 75%.

Via de volgende link kunt u stemmen, én een korte profielschets van de genomineerden bekijken; dan weet u waarom zij zijn genomineerd!

Nominaties en stemmen!

Comments via Facebook

comments

Check Also

Oranje eindigt als derde in I-Cup

Na zeven ronden in de 2015-2017 editie van de Intercontinental Cup is Nederland keurig als …

Ook Thailand en VAE naar Nederland

Als laatste twee landen hebben Thailand en de Verenigde Arabische Emiraten zich gekwalificeerd voor de …

Nog vijf wickets verwijderd van I-Cup zege

Na afloop van de derde dag van de I-Cup ontmoeting tussen Nederland en Nambië hebben …

Oranje ‘on top’ na tweede dag I-Cup

De Nederlandse cricketers draaiden op de tweede dag van de I-Cup ontmoeting met Namibië de …