Home - Club Nieuws - Stemmen voor het Cricket Gala!

Stemmen voor het Cricket Gala!

De KNCB Cricket Gala Commissie heeft de nominaties over het jaar 2017 voor het KNCB Cricket Gala, dat op zondagmiddag 26 november in ‘De Remise’ te Den Haag wordt gehouden, bekendgemaakt. Presentator bij het Gala dit jaar is opnieuw John van Vliet.

Per categorie zijn drie nominaties gedaan uit de voordrachten die bij de KNCB waren binnengekomen. Vijftien verenigingen deden een of meerdere voordrachten in de 15 categorieën; opvallend was dat dit jaar meerdere verenigingen ook personen of onderwerpen voordroegen die met andere verenigingen te maken hebben. In de categorie ‘Cricketgemeente van het jaar’ is opnieuw Schiedam genomineerd, met daarnaast Haarlem en Amsterdam.

Tijdens het Gala zal ook de SGS Fair Play Trophy worden uitgereikt door SGS-voorzitter Duco Ohm, en zullen de jaarlijkse jeugd- en damesprijzen worden uitgereikt.

Vanaf vandaag (woensdag 15 november) kan er een volle week lang door het Nederlandse (cricket)publiek worden gestemd. De stemming van de Gala Commissie telt voor 25% mee, die van het Nederlandse publiek voor 75%.

Via de volgende link kunt u stemmen, én een korte profielschets van de genomineerden bekijken; dan weet u waarom zij zijn genomineerd!

Nominaties en stemmen!

Comments via Facebook

comments

Check Also

VCC wint Flamingo Junioren Toernooi U19

Met overmacht won VCC op vrijdag 13 juli de finale van het traditionele Flamingo Junioren …

Tweede fase Topklasse T20 zaterdag 14 juli

De KNCB heeft het definitieve programma van de tweede fase in de Topklasse Twenty20 competitie …

Nederland rest strijd om plaats zeven / Netherlands play off for seventh place

In de kruisfinale voor de plaatsen vijf tot en met acht in de ICC WT20 …

Verrassende koploper Bedrijfscricketcompetitie / Surprise no. 1 Corporate cricket league

Halverwege het cricketseizoen kent de bedrijfscricketcompetitie een verrassende koploper. Infosys, het team van het grote …