Home - Laatste nieuws - T20 Tri Series selectie Nederlands XI

T20 Tri Series selectie Nederlands XI

De selectie van het Nederlands mannenteam dat komende week in de eerste twee wedstrijden van de T20I Tri Series aantreedt tegen Ierland, is bekendgemaakt. De selectie liet even op zich wachten, aangezien van enkele spelers die in Engeland spelen voor afgelopen weekend nog niet bekend was of ze beschikbaar zouden zijn. Zo zijn beide Somerset-spelers Van der Merwe (alleen op woensdag 13 juni) en Van Meekeren (op beide dagen) inzetbaar. Captain Pieter Seelaar (foto), die zijn eerste officiële interland als nieuwe aanvoerder ingaat, heeft de volgende spelers tot zijn beschikking voor de twee duels met Ierland:

Dinsdag 12 juni, VOC, 17.00 uurt:
Pieter Seelaar(capt.), Scott Edwards, Paul van Meekeren, Shane Snater, Fred Klaassen, Ben Cooper, Wesley Barresi, Sikander Zulfiqar, Tobias Visée, Bas de Leede, Saqib Zulfiqar, Max O’Dowd.
Woensdag 13/6, VOC, 17.00 uur:
Pieter Seelaar, Scott Edwards, Paul van Meekeren, Shane Snater, Fred Klaassen, Ben Cooper, Wesley Barresi, Sikander Zulfiqar , Tobias Visée, Bas de Leede, Saqib Zulfiqar, Max O’Dowd, Roelof van der Merwe.
De selectie van Ierland bevat de volgende spelers:
Gary Wilson (capt.), Andrew Balbirnie, Peter Chase, George Dockrell, Barry McCarthy, Kevin O’Brien, William Porterfield, Stuart Poynter, Boyd Rankin, Shannon, Simi Singh, Paul Stirling, Stuart Thompson, Craig Young.

(Foto: P. Mulder)

In de T20I ranking van de ICC staat Nederland op de 13de plaats, twee plekken achter Schotland (11de) en vier plaatsen voor Ierland (17de).

https://www.icc-cricket.com/rankings/mens/team-rankings/t20i

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Werken voor cricket in Den Haag?

De Stichting Werkgever Sportclubs Den Haag van de gemeente Den Haag heeft een vacature voor …

België en Jersey oefenen tegen KNCB XI

Een KNCB XI neemt het de komende weken in T20-wedstrijden op tegen zowel België (22 …

VOC landskampioen!

VOC heeft afgelopen zondag 12 augustus de landstitel in de KNCB cricketcompetitie veroverd. De kans …

VCC kampioen Hoofdklasse

Door een zege op Bloemendaal op zondag 5 augustus werd het eerste elftal van VCC …