Home - Oranje - Heren - Zonnig begin Pro Series

Zonnig begin Pro Series

De Pro Series bij de heren kende vrijdag 4 mei op VCC een wel heel goede en zonnige start in de eerste ontmoeting van de twee Nederlandse regionale ploegen, die overigens beide met 12 speelsters opereerden. Een zonnige uitslag vooral ook voor de Hurricanes. Het team van captain Scott Edwards versloeg de Seafarers met zes wickets na een run-rijk duel.

In de Seafarers innings kwamen aanvoerder Pieter Seelaar (68, 2×4, 1×6) en Tobias Visée (50 precies van 40 ballen, 8×4, 1×6) tot een half century. Visée produceerde met Stephan Myburgh (28) een goede opening voor de Seafarers van 67 voor het eerste wicket. Sikander Zulfiqar met drie wickets (3-20/6) was de succesvolste bowler. Seafarers eindigde met 233 a.o.

Onder de blikken van de U15-meiden van het KNCB meisjeskamp op VCC batte Hurricanes ijzersterk. Buiten opener Vikram Singh (4 runs) kwamen de volgende batsmen allen in de dubbele cijfers, met als topscorer Saqib Zulfiqar met 85 spijkerharde runs (8×3, 3×6). De bijdragen van opener Asad Zulfiqar (40) en later nog Ben Cooper (28), Bas de Leede (44*) en Sikander Zulfiqar (11*), zorgden ervoor dat Hurricanes in 39.4 overs de eindoverwinning voor zich kon opeisen.

 

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Australisch profcontract Sterre Kalis

De 18-jarige Sterre Kalis, speelster bij HCC, Voorburg CC en Essex, heeft een contract getekend …

Dames willen revanche op Cornwall

Na de nederlaag in de eerste van de zes wedstrijden in het Royal London One …

Cricket Challenge weer van start

Op 22 mei start The Cricket Challenge, het landelijke crickettoernooi voor tweetalig onderwijs. Op 22 …

Selecties Dutch Lions voor tours zomer 2018

Na de trials in de meivakantie voor de diverse Dutch Lions selecties zijn voor de …