Home - Laatste nieuws - Zonnig begin Pro Series

Zonnig begin Pro Series

De Pro Series bij de heren kende vrijdag 4 mei op VCC een wel heel goede en zonnige start in de eerste ontmoeting van de twee Nederlandse regionale ploegen, die overigens beide met 12 speelsters opereerden. Een zonnige uitslag vooral ook voor de Hurricanes. Het team van captain Scott Edwards versloeg de Seafarers met zes wickets na een run-rijk duel.

In de Seafarers innings kwamen aanvoerder Pieter Seelaar (68, 2×4, 1×6) en Tobias Visée (50 precies van 40 ballen, 8×4, 1×6) tot een half century. Visée produceerde met Stephan Myburgh (28) een goede opening voor de Seafarers van 67 voor het eerste wicket. Sikander Zulfiqar met drie wickets (3-20/6) was de succesvolste bowler. Seafarers eindigde met 233 a.o.

Onder de blikken van de U15-meiden van het KNCB meisjeskamp op VCC batte Hurricanes ijzersterk. Buiten opener Vikram Singh (4 runs) kwamen de volgende batsmen allen in de dubbele cijfers, met als topscorer Saqib Zulfiqar met 85 spijkerharde runs (8×3, 3×6). De bijdragen van opener Asad Zulfiqar (40) en later nog Ben Cooper (28), Bas de Leede (44*) en Sikander Zulfiqar (11*), zorgden ervoor dat Hurricanes in 39.4 overs de eindoverwinning voor zich kon opeisen.

 

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Nederland rest strijd om plaats zeven / Netherlands play off for seventh place

In de kruisfinale voor de plaatsen vijf tot en met acht in de ICC WT20 …

Verrassende koploper Bedrijfscricketcompetitie / Surprise no. 1 Corporate cricket league

Halverwege het cricketseizoen kent de bedrijfscricketcompetitie een verrassende koploper. Infosys, het team van het grote …

Nederland verliest ook laatste groepsduel / Netherlands lose last group match

Het Nederlands damesteam heeft ook haar derde en laatste groepswedstrijd in het WK T20 kwalificatietoernooi …

Continental T20 prooi voor Nederland A

Het jaarlijkse Europees Continental T20 kampioenschap in Schiedam op 29 en 30 juni is gewonnen …