Home - Competitie - Umpires aanstellingen - SRC Mededelingen umpires

SRC Mededelingen umpires

Mededelingen Seizoen  2018

De verantwoordelijken voor de aanstellingen zijn Eric van der Vegt en Willem Molenaar. Gelieve veranderingen in aanvangstijden aan hen door te geven: wmor@casema.nl
Bewaardocumenten (laatst aangepast op 02/01/2016)
pdf-petit1 CONCEPT Notulen SRC Najaarsvergadering SRC 23-11-2015
pdf-petit1 Doelstellingen SRC
pdf-petit1 Werving Umpires

Umpire awards

Ron Rishworth overleden

Het bericht heeft de SRC bereikt dat Ron Rishworth is overleden. Meer informatie volgt snel

10 geslaagden voor het theorie-examen BondsUmpire (gepubliceerd op 28-01-2016)

In het weekend van 15 t/m 17 januari 2016 werd het theoretische gedeelte van de opleiding BondsUmpire gehouden in een school in Deventer. Van de 15 deelnemers uit het oosten des lands zijn er liefst 10 geslaagd en zij kunnen met deskundige begeleiding praktijkervaring op gaan doen. De overige vijf kandidaten kunnen t.z.t. opnieuw examen afleggen. Dank aan Salland CC voor een perfecte organisatie.

In de nieuwe structuur ontvang je het diploma BondsUmpire nadat je in 2016 minimaal vier door de SRC aangewezen wedstrijden met goed gevolg hebt gestaan, dan wel in 2016 en 2017 samen totaal zes wedstrijden met goed gevolg hebt gestaan.

De geslaagden zijn:

Van MCC Hengelo: Adriaan Poffers (met de maximale score)

Van CC Zwolle: Hussain Jafari

Van Salland CC: Bart Kuijlman, Curtis, Desmond, Michiel en Steven Lubbers, Freddy Machiavello, Geert van Seventer en Just Verhoeven.

Felicitaties aan de geslaagden en docent Willem Molenaar.

Notulen SRC Najaarsvergadering 23-11-2015

Deze staan op de volgende pagina (druk op de knop Umpire Info). In het verlengde daarvan zijn ook het overzicht Umpire van het Jaar en de lijst met winnaars van de SGS Fair Play Trophy bijgewerkt (doorklikken op Umpire Info en daarna op Umpire Awards).

130305banner-beterzien-72dpi