Home - Oranje - Oranje dames - Dames ECB 2018 - Dames willen revanche op Cornwall
Sean Trouw - National Coach

Dames willen revanche op Cornwall

Na de nederlaag in de eerste van de zes wedstrijden in het Royal London One Day kampioenschap tegen Cornwall, is het Nederlands damesteam op zoek naar revanche. Komende zondag 20 mei speelt de ploeg in het zeer zuidelijk gelegen Falmouth opnieuw tegen de Cornwall-dames. Op het spel staat in principe de eerste plaats van de derde divisie, poule B. Die geeft recht op een promotiewedstrijd in het laatste weekend van augustus. Van de andere twee tegenstanders, Dorset en Wiltshire, zou dan volgende week (27 en 28 mei) ook gewonnen moeten worden.
De selectie is ook voor deze derde trip op enkele plaatsen gewijzigd.  Zo zijn wicketkeeper Babette de Leede en legspinner Silver Siegers weer terug. Coach Sean Trouw (foto) neemt dit keer de volgende speelsters, die door het vroege vertrek in de middag naar Exeter niet in de T20-competitie kunnen spelen, mee:

Heather Siegers (capt, R&W/UK), Robine Rijke (Quick Hg), Juliët Post (VCC), Esther Corder (Quick Hg), Silver Siegers (R&W), Caroline de Lange (Quick H), Lisa Klokgieters (Hermes DVS), Nayla Groenendijk (MOP), Jolien van Vliet (Kampong), Babette de Leede (VCC), Annemijn Thomson (Quick H), Cher van Slobbe (VCC), Caroline de Fouw (VCC). Begeleiding: Sean Trouw (coach), Sebastian Archbold.

Comments via Facebook

comments

Check Also

Flamingo’s vlogen naar Essex voor tour

De CTC De Flamingo’s organiseerde in 2018 weer eens een uitgebreide tour naar het Verenigd …

Fred Klaassen naar Kent / Fred Klaassen signs for Kent

Kent County Cricket Club is met de Nederlandse international Fred Klaassen een tweejarig contract overeengekomen. …

Shane Snater tekent bij Essex / Shane Snater signs for Essex

Nederlands international Shane Snater heeft eind September een eenjarig profcontract getekend bij Essex County Cricket …

Accommodatiecommissie voor pitches en méér

Wie de pitch van zijn veld wil verbeteren, kan terecht bij de KNCB accommodatiecommissie. Maar …