Home - KNCB - Esther de Lange volgt Hannah Hofman op
Esther de Lange, captain

Esther de Lange volgt Hannah Hofman op

Hannah Hofman heeft, na ruim drie jaar hart en ziel in de ontwikkeling van cricket gestoken te hebben, besloten haar carrière elders voort te zetten. De KNCB is Hannah veel dank verschuldigd voor de door haar opgezette Verenigingsondersteuning, en de uitwerking en uitvoering van een gedegen programma voor de Dutch Lionesses.  De KNCB wenst Hannah veel succes in haar nieuwe carrière.

Ter vervanging van Hannah is de KNCB erin geslaagd Esther de Lange, de enige damescricketer met een Level 3 coaching diploma, per direct voor langere tijd aan zich te binden. Esther zal in haar rol van KNCB Development Officer alle taken van Hannah overnemen. Daarmee ontfermt ze zich over zowel de diverse breedtesportactiviteiten, inclusief de Verenigingsondersteuning, als de Dutch Lionesses. Ten aanzien van de bestaande programmering van de Lionesses programma’s zal er niets veranderen. De bond is hiermee verzekerd van een voortzetting van het goede werk dat door Hannah is ingezet.

Esther de Lange is vanaf heden per email bereikbaar via : esther.de.lange@kncb.nl; en per telefoon op het bondsbureau: 030-7513780 / mobiel: 06-2143 2840.

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Flamingo’s vlogen naar Essex voor tour

De CTC De Flamingo’s organiseerde in 2018 weer eens een uitgebreide tour naar het Verenigd …

Fred Klaassen naar Kent / Fred Klaassen signs for Kent

Kent County Cricket Club is met de Nederlandse international Fred Klaassen een tweejarig contract overeengekomen. …

Shane Snater tekent bij Essex / Shane Snater signs for Essex

Nederlands international Shane Snater heeft eind September een eenjarig profcontract getekend bij Essex County Cricket …

Accommodatiecommissie voor pitches en méér

Wie de pitch van zijn veld wil verbeteren, kan terecht bij de KNCB accommodatiecommissie. Maar …