Home - KNCB - Esther de Lange volgt Hannah Hofman op
Esther de Lange, captain

Esther de Lange volgt Hannah Hofman op

Hannah Hofman heeft, na ruim drie jaar hart en ziel in de ontwikkeling van cricket gestoken te hebben, besloten haar carrière elders voort te zetten. De KNCB is Hannah veel dank verschuldigd voor de door haar opgezette Verenigingsondersteuning, en de uitwerking en uitvoering van een gedegen programma voor de Dutch Lionesses.  De KNCB wenst Hannah veel succes in haar nieuwe carrière.

Ter vervanging van Hannah is de KNCB erin geslaagd Esther de Lange, de enige damescricketer met een Level 3 coaching diploma, per direct voor langere tijd aan zich te binden. Esther zal in haar rol van KNCB Development Officer alle taken van Hannah overnemen. Daarmee ontfermt ze zich over zowel de diverse breedtesportactiviteiten, inclusief de Verenigingsondersteuning, als de Dutch Lionesses. Ten aanzien van de bestaande programmering van de Lionesses programma’s zal er niets veranderen. De bond is hiermee verzekerd van een voortzetting van het goede werk dat door Hannah is ingezet.

Esther de Lange is vanaf heden per email bereikbaar via : esther.de.lange@kncb.nl; en per telefoon op het bondsbureau: 030-7513780 / mobiel: 06-2143 2840.

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Batting-kamp voor jeugd in voorjaarsvakantie

Wil jij je batting-techniek verbeteren? Na de succesvolle specialistentrainingen van vorig jaar voor de jeugd, …

Flamingo Indoor jeugdtoernooien 2019

Dankzij de steun van CTC De Flamingo’s worden ook dit jaar weer de Flamingo Indoortoernooien …

Tijdpad KNCB 2019

Op deze pagina vindt u informatie over de communicatie tussen de KNCB en de clubs …

KNCB sluit 2018 af met ALV

De KNCB en haar leden sloten zaterdag 15 december het cricketjaar 2018 af met een …