Home - KNCB - Esther de Lange volgt Hannah Hofman op
Esther de Lange, captain

Esther de Lange volgt Hannah Hofman op

Hannah Hofman heeft, na ruim drie jaar hart en ziel in de ontwikkeling van cricket gestoken te hebben, besloten haar carrière elders voort te zetten. De KNCB is Hannah veel dank verschuldigd voor de door haar opgezette Verenigingsondersteuning, en de uitwerking en uitvoering van een gedegen programma voor de Dutch Lionesses.  De KNCB wenst Hannah veel succes in haar nieuwe carrière.

Ter vervanging van Hannah is de KNCB erin geslaagd Esther de Lange, de enige damescricketer met een Level 3 coaching diploma, per direct voor langere tijd aan zich te binden. Esther zal in haar rol van KNCB Development Officer alle taken van Hannah overnemen. Daarmee ontfermt ze zich over zowel de diverse breedtesportactiviteiten, inclusief de Verenigingsondersteuning, als de Dutch Lionesses. Ten aanzien van de bestaande programmering van de Lionesses programma’s zal er niets veranderen. De bond is hiermee verzekerd van een voortzetting van het goede werk dat door Hannah is ingezet.

Esther de Lange is vanaf heden per email bereikbaar via : esther.de.lange@kncb.nl; en per telefoon op het bondsbureau: 030-7513780 / mobiel: 06-2143 2840.

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Data diverse KNCB cursussen 2019 bekend

Ook in het voorjaar van 2019 organiseert de KNCB in samenwerking met de ECB ACO …

Uitspraak Commissie van Beroep

Heden heeft de Commissie van Beroep uitspraak gedaan in de door het KNCB Bestuur ingebrachte …

Nederlands heren elftal naar Oman en India / Dutch Men’s team to Oman and India

Het Nederlands heren elftal vliegt op 7 februari naar Oman om daar in een Twenty20I …

VOC en VCC winterkampioenen jeugd

Na razendspannende wedstrijden werden VOC U11 en VCC U13 zondag 25 november in Den Haag …