Home - Oranje - Oranje Heren - KNCB XI - Jersey weert zich goed tegen KNCB XI

Jersey weert zich goed tegen KNCB XI

In de aanloop naar de Europese WorldT20 Qualifier die de komende week in Nederland wordt gespeeld, heeft het team van Jersey maandag 27/8 twee keer tegen een KNCB XI op VCC geoefend. De Nederlanders wonnen de eerste wedstrijd gemakkelijk, maar Jersey herpakte zich en versloeg het KNCB XI in de tweede ontmoeting.

Bas de Leede was de aanjager in de Nederlands batting innings in de eerste wedstrijd met 59 runs (3×4, 3×6). Hij zette met Saqib Zulfiqar (21) een vlot partnership neer van 43 runs in 6 overs voor het vierde wicket. Het KNCB-team kwam tot 130/7. Het antwoord van Jersey bestond uit 108 all out, Hidde Overdijk bowlde zuinig én pakte wickets: 3-7/3.1 Julian de Mey en Saqib Zulfiqar namen ieder 2 wickets.

In de middagwedstrijd ging Jersey eerst batten en het kwam tot een mooie score van 134 (B. Ward 63). Van de negen Nederlandse bowlers had Saqib Zulfiqar het meeste succes met 2-24/4. Nederland had de batting order wat door elkaar gehusseld en betaalde daar de prijs voor: 120 a.o. Tobias Visée (foto) kwam in op zes en scoorde 53 runs (3×4, 3×6), maar hij zag zijn mede-batters allemaal vlot uitgaan.

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Winterselecties dames en meisjes bekend

Bondscoach Sean Trouw, bij de KNCB verantwoordelijk voor het High Performance programma van de dames- …

Herfst indoor jeugdcompetitie KNCB met 12 teams

De KNCB heeft in de periode half oktober – half november een Herfst Indoorcompetitie op …

Blij met cricketprijzen

Op de afsluitende avond van de nationale meisjesteams en het Nederlands damesteam, vrijdag 28 september …

Flamingo’s vlogen naar Essex voor tour

De CTC De Flamingo’s organiseerde in 2018 weer eens een uitgebreide tour naar het Verenigd …