Home - Oranje - Oranje Heren - KNCB XI - Jersey weert zich goed tegen KNCB XI

Jersey weert zich goed tegen KNCB XI

In de aanloop naar de Europese WorldT20 Qualifier die de komende week in Nederland wordt gespeeld, heeft het team van Jersey maandag 27/8 twee keer tegen een KNCB XI op VCC geoefend. De Nederlanders wonnen de eerste wedstrijd gemakkelijk, maar Jersey herpakte zich en versloeg het KNCB XI in de tweede ontmoeting.

Bas de Leede was de aanjager in de Nederlands batting innings in de eerste wedstrijd met 59 runs (3×4, 3×6). Hij zette met Saqib Zulfiqar (21) een vlot partnership neer van 43 runs in 6 overs voor het vierde wicket. Het KNCB-team kwam tot 130/7. Het antwoord van Jersey bestond uit 108 all out, Hidde Overdijk bowlde zuinig én pakte wickets: 3-7/3.1 Julian de Mey en Saqib Zulfiqar namen ieder 2 wickets.

In de middagwedstrijd ging Jersey eerst batten en het kwam tot een mooie score van 134 (B. Ward 63). Van de negen Nederlandse bowlers had Saqib Zulfiqar het meeste succes met 2-24/4. Nederland had de batting order wat door elkaar gehusseld en betaalde daar de prijs voor: 120 a.o. Tobias Visée (foto) kwam in op zes en scoorde 53 runs (3×4, 3×6), maar hij zag zijn mede-batters allemaal vlot uitgaan.

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Paul Polak overleden

In de nacht van 25 op 26 december is geheel onverwacht Paul Polak op 67-jarige …

Prettige Kerstdagen en een goed en gezond 2019!

Het bestuur en het personeel van het bondsbureau van de KNCB wenst alle cricketers van …

Selecties heren voor Oman en India

De selecties van het Nederlands herenteam voor de tours naar Oman en India in februari-maart …

Sterre Kalis en Michael Rippon hoog in ranglijsten ICC

Op de website van de Internationale Cricketbond (ICC) staan de actuele ranglijsten van teams en …