Home - Competitie - Jeugdfinales in september

Jeugdfinales in september

In de KNCB jeugdcompetitie wordt in de eerste twee weken van september nog volop gestreden om de landskampioenschappen in de verschillende leeftijdscategorieën.

Voor de U11 staat er een drieluik tussen VCC, HBS en VRA op het programma. Dat begint niet zoals eerder vermeld op zondag 2 september, maar al op zondag 26 augustus met de wedstrjjd HBS – VCC, aanvang 09.00 uur. Het wordt vervolgd op woensdag 5 september met de ontmoeting VCC – VRA en wordt op 9 september afgesloten met VRA tegen HBS. De mogelijkheid bestaat natuurlijk dat VCC na twee wedstrijden al kampioen wordt: het wordt in ieder geval een spannende strijd tussen deze drie getalenteerde ploegen!

Bij de U13 plaatsten de volgende vier teams zich voor de halve finales: Sparta, Kampong, HCC en VCC. Op 2 september vinden de halvefinalewedstrijden plaats tussen Sparta en Kampong en tussen HCC en VCC. De twee winnaars komen op zondag 9 september op VCC tegen elkaar in het veld in de strijd om het landskampioenschap. Datzelfde geldt voor de U17, waar de combinatie ACC/VRA het op 2 september in de halve eindstrijd opneemt tegen VOC, terwijl de andere halve finale gaat tussen Hermes DVS en VCC.

Finales zondag 9 september op VCC
09.30 uur winnaars U13 halve finales
13.00 uur winnaars U17 halve finales

Comments via Facebook

comments

Check Also

Paul Polak overleden

In de nacht van 25 op 26 december is geheel onverwacht Paul Polak op 67-jarige …

Prettige Kerstdagen en een goed en gezond 2019!

Het bestuur en het personeel van het bondsbureau van de KNCB wenst alle cricketers van …

Selecties heren voor Oman en India

De selecties van het Nederlands herenteam voor de tours naar Oman en India in februari-maart …

Sterre Kalis en Michael Rippon hoog in ranglijsten ICC

Op de website van de Internationale Cricketbond (ICC) staan de actuele ranglijsten van teams en …