Home - Competitie - Jeugdfinales in september

Jeugdfinales in september

In de KNCB jeugdcompetitie wordt in de eerste twee weken van september nog volop gestreden om de landskampioenschappen in de verschillende leeftijdscategorieën.

Voor de U11 staat er een drieluik tussen VCC, HBS en VRA op het programma. Dat begint niet zoals eerder vermeld op zondag 2 september, maar al op zondag 26 augustus met de wedstrjjd HBS – VCC, aanvang 09.00 uur. Het wordt vervolgd op woensdag 5 september met de ontmoeting VCC – VRA en wordt op 9 september afgesloten met VRA tegen HBS. De mogelijkheid bestaat natuurlijk dat VCC na twee wedstrijden al kampioen wordt: het wordt in ieder geval een spannende strijd tussen deze drie getalenteerde ploegen!

Bij de U13 plaatsten de volgende vier teams zich voor de halve finales: Sparta, Kampong, HCC en VCC. Op 2 september vinden de halvefinalewedstrijden plaats tussen Sparta en Kampong en tussen HCC en VCC. De twee winnaars komen op zondag 9 september op VCC tegen elkaar in het veld in de strijd om het landskampioenschap. Datzelfde geldt voor de U17, waar de combinatie ACC/VRA het op 2 september in de halve eindstrijd opneemt tegen VOC, terwijl de andere halve finale gaat tussen Hermes DVS en VCC.

Finales zondag 9 september op VCC
09.30 uur winnaars U13 halve finales
13.00 uur winnaars U17 halve finales

Comments via Facebook

comments

Check Also

PAC voor Pakistan XI

Op een bewolkte maar droge middag heeft het Pakistan XI zaterdag op VCC de Pakistan …

Jeugd Talent-selectiedag zondag 23 september

A.s. zondag 23 september vindt de vierde editie van de Talent-Selectiedag van de KNCB plaats. …

Pakistan Ambassadors Cup op VCC

De jaarlijkse wedstrijd om de Pakistan Ambassadors Cup wordt op zaterdag 8 september, aanvang 14:00 …

Jeugdfinales U13 en U17 op VCC

De finales bij de jeugd in de U13 en UI17 worden komende zondag 9 september …