Home - Competitie - Overzicht topwedstrijden met één klik!

Overzicht topwedstrijden met één klik!

Vanaf heden, woensdag 5 juni, kunnen bezoekers van de KNCB website met één klik op de linkermuisknop zien welke wedstrijden er het komende weekeinde in de hoogste klassen worden gespeeld.

Onder het menu Competitie staat nu een tab ‘Komend weekeinde’. Daaronder staan de wedstrijden uit de Top-, Hoofd- en Eerste klasse, de Twenty20-competitie en Dames-topduels vermeld. Ook doordeweekse internationale, Pro-Series en Super2 wedstrijden die doordeweeks gespeeld worden, zullen in dit schema worden opgenomen. De aanvangstijden zijn gebaseerd op de kennis die de KNCB op dat moment bezit; mochten er tijden zijn aangepast voor de verenigingen, dan graag de KNCB zo spoedig mogelijk daarvan op de hoogte brengen. Dit schema zal uiterlijk op de woensdag worden gepubliceerd.

Indien u geïnteresseerd bent in de umpire-aanstellingen, dan kunt u kijken onder ‘Competitie/Umpires’.

Wilt u het volledige wedstrijdschema van een bepaalde klasse bekijken, dan kunt u op de hoofdpagina onder de grijze balk met ‘SMT Shipping Competitie 2013’ op de betreffende klasse klikken. Daar vindt u naast het wedstrijdprogramma tevens de resultaten (volledig wedstrijdformulieren te zien door op de uitslag te klikken), de stand en de verschillende statistieken. Dit onder de voorwaarde dat alle teams de wedstrijdformulieren in e-cricket tijdig en juist hebben ingevuld.

Comments via Facebook

comments

Check Also

VRA dames grijpen landstitel

Tussen enkele buien door heeft het damesteam van VRA bij Ajax in Oegstgeest op de …

Jeugdfinales in september

In de KNCB jeugdcompetitie wordt in de eerste twee weken van september nog volop gestreden …

Laatste beslissende ronde Dames Hoofdklasse

In de laatste competitieronde van de dames Hoofdklassecompetitie valt komende zaterdag 25 augustus pas de …

Ghausia CCF kampioen Eerste Klasse

Tussen alle degradatiewedstrijden in de Eerste Klasse door heeft Ghausia CC Feijenoord zich afgelopen zaterdag …