Home - Club Nieuws - Paul Polak overleden

Paul Polak overleden

In de nacht van 25 op 26 december is geheel onverwacht Paul Polak op 67-jarige leeftijd overleden. Paul was een gewaardeerd lid van VRA, lid van de KNCB Accommodatiecommissie en drager van de Kroondas van de KNCB. Bovenal was Paul bekend als de groundsman van VRA. Hij werd geroemd om zijn kennis van en ervaring met de aanleg en onderhoud van graswickets, en met ontzettend veel liefde en zorg onderhield hij het graswicket en veld van VRA. Zijn betrokkenheid bij het cricket in Nederland was groot en in het bijzonder bij zijn club.

Het Nederlands elftal speelde veel internationale wedstrijden op “zijn” veld en trainde in de zomer op zijn oefensquares. De KNCB heeft veel evenementen op VRA georganiseerd en Paul was daarbij zeer nauw betrokken. Met misschien wel als hoogtepunt de World Cup wedstrijd tussen Zuid-Afrika en Kenia in 1999. Engeland was gastland van het WK 1999 en er werd één wedstrijd op het Europese continent gespeeld, op het veld van VRA.

De Nederlandse cricketgemeenschap heeft met het overlijden van Paul een markante man verloren en hij zal zeer gemist worden. Het bestuur van de KNCB wenst zijn geliefden, familie, vrienden en VRA-cricket heel veel sterkte de komende periode.

Comments via Facebook

comments

Check Also

Data diverse KNCB cursussen 2019 bekend

Ook in het voorjaar van 2019 organiseert de KNCB in samenwerking met de ECB ACO …

Succesvolle tour in India voor Oranje / Succesfull Dutch tour in India

Na het T20I vierlandentoernooi in Oman reisde het Nederlands elftal door naar India. Daar speelde …

Bas de Leede bij MCC Young Cricketers

VCC-speler en international Bas de Leede heeft een full time contract gekregen bij de MCC …

KNCB in het nieuws

In de nieuwste uitgave van het SPORTNEXT Magazine (verschijningsdatum 8 februari 2019) is een artikel over …