Home - Laatste nieuws - Pro Series in evenwicht

Pro Series in evenwicht

De twee Pro Series wedstrijden tussen de Seafarers en de Hurricanes op woensdag 23 en donderdag 24 mei leverden voor beide teams een zege op. De twee duels vonden plaats op VRA.

Aanvoerder Pieter Seelaar van de Seafarers had woensdag de toss gewonnen en ging met zijn ploeg batten. Dat lukte wonderwel, maar niet voordat er een kort oponthoud was vanwege wat regen. Tobias Visée (82), Wesley Barresi (66), Boris Gorlee (30*) en Liam Scammell (30) plus 27 van Seelaar zelf zorgden voor 259/6.  Fred Klaassen was succesvol met 2-38/10. Daar kon Seafarers niet tegenop, het eindigde op 176 a.o. in 44.5 overs (Ben Cooper 54, Vikram Singh 45, Edwards 31). Seelaar en Barresi waren de wicketnemers met ieder drie wickets.

Donderdag kon er wel om 11.00 uur worden begonnen. Het Hurricanes-team startte dit keer aan bat en produceerde 235 runs door bijdragen van vooral Sikander Zulfiqar (72) en Bryce Street (71*). Ze kwamen samen tot een partnership van 108 voor het vierde wicket. Gijs Kroesen zorgde voor het wicket van Zulfiqar, die werd uitgevangen door Kroesen’s Excelsior teamgenoot Rens van Troost. Dit keer bleef de batting van de Hurricanes achter, 127 a.o. (Musa Nadeem 34, Hidde Overdijk 3-30/7.5) en dus ging de overwinning naar de Seafarers.

 

Comments via Facebook

comments

Check Also

Flamingo’s vlogen naar Essex voor tour

De CTC De Flamingo’s organiseerde in 2018 weer eens een uitgebreide tour naar het Verenigd …

Fred Klaassen naar Kent / Fred Klaassen signs for Kent

Kent County Cricket Club is met de Nederlandse international Fred Klaassen een tweejarig contract overeengekomen. …

Shane Snater tekent bij Essex / Shane Snater signs for Essex

Nederlands international Shane Snater heeft eind September een eenjarig profcontract getekend bij Essex County Cricket …

Accommodatiecommissie voor pitches en méér

Wie de pitch van zijn veld wil verbeteren, kan terecht bij de KNCB accommodatiecommissie. Maar …