Home - Oranje - Dutch Lions - Selectie U17 voor WK kwalificatietoernooi

Selectie U17 voor WK kwalificatietoernooi

Na een uitgebreid selectieproces zijn er veertien spelers geselecteerd voor het Nederlands U17-team dat deelneemt aan het World Cup U19 kwalificatietoernooi in divisie 2. Dit evenement vindt van 22 tot en met 30 juli plaats in Nederland. Ook zijn er vier reservespelers aangewezen. Er is een uitgebreid voorbereidingsprogramma samengesteld met trainingen, clinics van Gary Kirsten en de nodige oefenwedstrijden.

De selectie bestaat uit: Jim Dukker (ACC), Bas de Leede (VCC), Remco van der Giessen (VCC), Safraaz Sardha (R&W), Sean Walsh (ACC), Alyan Razzagi (VCC), Olivier Elenbaas (Hermes DVS), Luuk Kroesen (Excelsior’20), Nehaan Gigani (VCC),  Boris Gorlee (HCC), Philippe Boissevain (HCC), Navjit Singh (HBS), Sebastiaan van Lent (VOC) en Remko Saraber (Kampong).
Reserves: Ratha Alphonse (Kampong), Felix Vecchi (HCC), Floris de Lange (VCC), Salman Mirza (VRA).

De andere deelnemende landen zijn Denemarken, Guernsey en Italië. De zes wedstrijden worden  gespeeld op de velden van Kampong, Excelsior’20 en VOC.

Trainingsprogramma op VRA
Vanaf maandag 27 juni zijn er graswicket trainingen op VRA.

Gary Kirsten Flamingo coaching clinic op VRA
Van 18-20 juli komt oud-international van Zuid-Afrika Gary Kirsten op uitnodiging van de Flamingo’s naar Nederland voor een coaching clinic. Kirsten wordt gezien als een van de beste coaches in de wereld en zal drie dagen met de groep werken.

Wedstrijden tegen Denemarken U19 & U17
Van 12-14 juli zijn er drie oefenwedstrijden tegen het Deense U19-team op Salland. De samenstelling van de teams die gaan spelen is een mix  van U17- en U19-spelers. Tevens is er op  21 juli een oefenwedstrijd tegen Denemarken U17, eveneens op Salland CC.

Comments via Facebook

comments

Check Also

Flamingo’s vlogen naar Essex voor tour

De CTC De Flamingo’s organiseerde in 2018 weer eens een uitgebreide tour naar het Verenigd …

Fred Klaassen naar Kent / Fred Klaassen signs for Kent

Kent County Cricket Club is met de Nederlandse international Fred Klaassen een tweejarig contract overeengekomen. …

Shane Snater tekent bij Essex / Shane Snater signs for Essex

Nederlands international Shane Snater heeft eind September een eenjarig profcontract getekend bij Essex County Cricket …

Accommodatiecommissie voor pitches en méér

Wie de pitch van zijn veld wil verbeteren, kan terecht bij de KNCB accommodatiecommissie. Maar …