Home - Sponsoring

Sponsoring

Samen op de drempel van de wereldtop

Het Nederlandse cricket biedt sponsors een unieke kans om zich te associëren met een bijzondere sport met internationale allure en met het merk KNCB, een koninklijke sportbond van de Nederlandse sportfederatie NOC*NSF. Dankzij het internationale platform van cricket kunnen sponsors hun merk en bedrijfsmissie versterken.

De mogelijkheden voor het Nederlandse cricket zijn momenteel optimaal. Nederland is na de recente successen in de World Cricket League toegetreden tot de top 13 cricketlanden in de wereld. Aansluiting bij deze top is een mijlpaal in de geschiedenis van de KNCB.

Voor het Nederlandse cricket betekent aansluiting direct toegang tot een miljoenenpubliek. Cricket is immers de tweede sport ter wereld. De grootste doelgroep bevindt zich in Azië (India, Pakistan, Sri Lanka, Bangladesh). Daarom heeft de KNCB de ambitie cricket in Nederland verder te verstevigen. Om dat voor elkaar te krijgen, wil de KNCB samenwerken met een aantal sterke partners. Als partner van de KNCB zijn er veel mogelijkheden voor sponsors. Wat de keuze ook zal zijn, de KNCB wil de grenzen voor cricket en zijn partners verleggen en de passie voor die bijzondere sport delen. Klik op de onderstaande sponsorbrochure voor meer informatie.

Wilt u de sponsorbrochure in print ontvangen? Stuur dan een mail naar het KNCB bondsbureau, Marike Dickmann: marike.dickmann@kncb.nl

English translation KNCB sponsor brochure:
KNCB_Sponsorbrochure_2018_EN_LR

KNCB sponsorpropositie