Home - Club Nieuws - Stemmen voor het Cricket Gala!

Stemmen voor het Cricket Gala!

De KNCB Cricket Gala Commissie heeft de nominaties over het jaar 2017 voor het KNCB Cricket Gala, dat op zondagmiddag 26 november in ‘De Remise’ te Den Haag wordt gehouden, bekendgemaakt. Presentator bij het Gala dit jaar is opnieuw John van Vliet.

Per categorie zijn drie nominaties gedaan uit de voordrachten die bij de KNCB waren binnengekomen. Vijftien verenigingen deden een of meerdere voordrachten in de 15 categorieën; opvallend was dat dit jaar meerdere verenigingen ook personen of onderwerpen voordroegen die met andere verenigingen te maken hebben. In de categorie ‘Cricketgemeente van het jaar’ is opnieuw Schiedam genomineerd, met daarnaast Haarlem en Amsterdam.

Tijdens het Gala zal ook de SGS Fair Play Trophy worden uitgereikt door SGS-voorzitter Duco Ohm, en zullen de jaarlijkse jeugd- en damesprijzen worden uitgereikt.

Vanaf vandaag (woensdag 15 november) kan er een volle week lang door het Nederlandse (cricket)publiek worden gestemd. De stemming van de Gala Commissie telt voor 25% mee, die van het Nederlandse publiek voor 75%.

Via de volgende link kunt u stemmen, én een korte profielschets van de genomineerden bekijken; dan weet u waarom zij zijn genomineerd!

Nominaties en stemmen!

Comments via Facebook

comments

Check Also

VCC verzamelt landskampioenschappen

Op de laatste dag van de KNCB jeugdcompetitie op zondag 9 september vielen de laatste …

PAC voor Pakistan XI

Op een bewolkte maar droge middag heeft het Pakistan XI zaterdag op VCC de Pakistan …

Jeugd Talent-selectiedag zondag 23 september

A.s. zondag 23 september vindt de vierde editie van de Talent-Selectiedag van de KNCB plaats. …

Pakistan Ambassadors Cup op VCC

De jaarlijkse wedstrijd om de Pakistan Ambassadors Cup wordt op zaterdag 8 september, aanvang 14:00 …