Home - Veelgestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde vragen (FAQ)

[vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Ik kan iets niet vinden op de website” open=”true”]Als u iets niet kunt vinden op de website kunt u altijd gebruik maken van de zoekfunctie (bovenaan de website). Mocht u het dan nog niet kunnen vinden stuur dan een mail naar David Woutersen[/vc_toggle][vc_toggle title=”Ik wil cricket kijken” open=”false”]Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld een abonnement op Sky Sport. De Champions League Twenty20 competitie werd afgelopen jaar op Eurosport uitgezonden. Zie hier de tv-gids van Eurosport. De KNCB kan u in verband met sponsorcontracten niet voorzien van live beelden.

De ICC zend hiernaast steeds meer cricket uit via livestream beelden op de eigen website of hun eigen Youtube account. Zodra dit van toepassing is zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wie beheert de KNCB website?” open=”false”]Het technische gedeelte komt van de hand David Woutersen. De inhoud wordt gevuld door de leden van het KNCB bondsbureau. Naast de website kent de KNCB daarnaast ook zijn social media beleid – Twitter, Facebook, Instagram en Google+. Deze worden ook door de werknemers van het bondsbureau beheerd. [/vc_toggle][vc_toggle title=”Ik heb een vraag, met wie kan ik contact opnemen?” open=”false”]Stel uw vraag hier:

Velden met een * zijn verplicht.
[/vc_toggle][vc_toggle title=”Ik wil leren cricketen, heeft u informatie voor mij?” open=”false”]Op de pagina ‘Wat is cricket‘ staat meer informatie over cricket in Nederland. Bovendien wordt Cricket kort en krachtig uitgelegd in onderstaande video’s.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Welke cricketclubs zijn er in Nederland?” open=”false”]Onder het tabblad ‘Clubs’vindt u ‘Informatie Clubs‘ met alle clubgegevens. [/vc_toggle][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]