Home - Jeugd - VOC en VCC winterkampioenen jeugd

VOC en VCC winterkampioenen jeugd

Na razendspannende wedstrijden werden VOC U11 en VCC U13 zondag 25 november in Den Haag kampioen van de KNCB Herfst Indoor Toernooien. 

In de U11 gingen HBS, ACC en VOC lange tijd gelijkop. Het scenario van een speelronde van een super-over voor deze drie teams werd zelfs al achter de hand gehouden. Uiteindelijk haalden HBS en VOC de finale, die door VOC werd gewonnen.
In de U13 waren VOC, VCC en Qui Vive zeer aan elkaar gewaagd. Vooral Qui Vive maakte indruk door de grote vooruitgang die het team sinds de zomer onder leiding van Andrew Baird heeft geboekt. Uiteindelijk moest deze ploeg in de finale zijn meerdere erkennen in VCC, dat het hoofd tot in de laatste over het koelst hield.
De sfeer was in beide toernooien heel sportief. Voor de kinderen zijn de indoorwedstrijden een leuke afwisseling van de trainingen. Er worden vier wedstrijden per ochtend gespeeld. De wedstrijden zijn kort en verlopen supersnel. Je kunt goed oefenen wat je in de training geleerd hebt. Als je als batsman een keer vroeg uit bent, komt er meteen weer een kans om lekker te batten. Ook in het fielden zijn alle spelers continu actief bij het spel betrokken. Een leuke spelvorm dus met gegarandeerd veel cricketplezier!

In het voorjaar starten weer de Flamingo Indoor Competities. Noteer voor de planning van de club indoortrainingen alvast de data (zie onder). De uitnodiging volgt in januari 2019.   

Programma Flamingo Indoor Competities U11, U13 en U15
Elke zondag in maart: 10 maart, 17 maart, 24 maart, 31 maart plus 7 april.
Finale zondag 14 april (datum finale onder voorbehoud).
Teams spelen 3 van de 4 speelochtenden, 1 ochtend is vrij.  

Comments via Facebook

comments

Check Also

Paul Polak overleden

In de nacht van 25 op 26 december is geheel onverwacht Paul Polak op 67-jarige …

Prettige Kerstdagen en een goed en gezond 2019!

Het bestuur en het personeel van het bondsbureau van de KNCB wenst alle cricketers van …

Selecties heren voor Oman en India

De selecties van het Nederlands herenteam voor de tours naar Oman en India in februari-maart …

Sterre Kalis en Michael Rippon hoog in ranglijsten ICC

Op de website van de Internationale Cricketbond (ICC) staan de actuele ranglijsten van teams en …